Til hytta

Ble ferdig med boka om Telemarkskanalen i natt, og kjenner jeg er skikkelig gira på å grave meg enda dypere ned i kanalene… Vi drar på hytta til lunsj, og nå har jeg akkurat fått pakket ned alt. Det ligger en helt ny Rockpool Menai 18 på taket. Den er pakket inn, men her er et bilde fra en video med denne kajakken:

20090109menai

Selv om vi blir borte bare et drøyt døgn, så er det jammen en del som skal med. Har tatt med KellyKettle, og hvis jeg får det over meg kjører jeg en test av denne. Har også med meg et rikt utvalg av lykter, slik at jeg kan forske litt på disse. Skulle ikke være så vanskelig å få tida til å gå – det er det forresten aldri. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan folk kan kjede seg!

På vei til hytta skal vi innom Black-Hawk.no. Har spjæra mansjetten i halsen på den ene tørrdrakta, og han som driver denne sjappa reparerer billig og fagmessig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.