Hyggelige gjensyn

I dag har jeg fortsatt med å legge ut bilder på Flickr! Nå nærmer jeg meg 3000, og er kommet tilbake til 2004. Her er et bilde fra vinteren 2005 da jeg gikk fra Finse og sørover med Rolf og Barry:

20090108sno

Vi kunne ikke akkurat klage på været…

Ellers har jeg brukt dagen til å lage kart over feltområdene i Telemark. Denne gangen har jeg brukt noen kart hos Kystverket, og jeg synes det ble rimelig bra! 🙂 Har lagt to stykker. Ett i 1:50.000 og ett i 1:20.000.

Vi begynte ellers dagen med pannekaker til frokost, og “Hurra for deg!”. I dag har vi nemlig en 17-åring i huset. På kvelden fulgte vi opp med marinert biffkjøtt på hjemmelaget pizza. Det har vært en helt grei dag… 🙂

Er nesten ferdig med kulturhistorie-boka. Fikk ikke sove i kveld heller, og nå er klokka over 01… Skal lese ferdig den boka, og prøve meg på noen timer søvn. I morgen blir det stort sett pakking og avreise til hytta. På taket ligger en Menai 18 fra Rockpool. Den er enda ikke frigjort fra plasten, så det blir skikkelig jomfrutur i morgen. Tar med kamera, og kona og jeg satser på en kajakktur i morgen ettermiddag. Jeg skal padle en del på lørdag også! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.