GODT NYTT ÅR!

Da er det nye året i farta! Et nytt år, med mange nye muligheter! Et tilbakeblikk til i går morges tyder på at dette kan bli et fint år:

20090101soloppgang

Mitt hovedvirke i året som kommer vil være “Padleguide for Telemark”. Dessuten jobber jeg også på en annen bok sånn innimellom. Er litt usikker på hvordan det blir med padlekurs, men kommer nok til å ha noen, slik at jeg utsteder Våttkort jevnt og trutt. Håper også å få besøke padleleiren på Hvaler i juni. Ellers har jeg minst mulig planer. Det har en tendens til å snøre seg sammen uansett…

Etter en tur i Oddernes kirke gikk jeg løs på bestillinger av padleguider. Nå er jeg ferdig, og ved siden av meg ligger det 8 guider og 1 hefte til utsendelse. Dermed fortsetter det å dryppe inn…

Så oppdaterte jeg nettstedet padleguiden.no med en anmeldelse fra bladet Raumnes. Det er lokalavisen fra der jeg vokste opp. Veldig hyggelig at de er interesserte. Med de bøkene som nå er pakket har jeg solgt 975 stk av “Padleguide for Aust-Agder”. Samtidig har det gått en del av Vest-Agderguiden også. Tror 2009 kan bli et godt år! 🙂

I kveld får vi besøk, men i morgen skal jeg prøve å få laget en sak om lyset. Det som er så fantastisk på morgnene… Tror jeg har 6-7 forskjellige gallerier med fint lys fra desember 08, og dette kan jeg jo lage en sak om på adrenaline.no. Her er ett av de mang bildene av Grønningen fyr:

20090101lys

I morgen må jeg også se litt nærmere på søknader til Telemark, og få litt struktur på det! Etter å ha landet to guider, så tror jeg det blir enklere å søke penger etterhvert.

Sent: Veldig hyggelig besøk fra Grimstad. Etterpå ble det mest rydding, og litt surring på nett. Får prøve å komme i gang med jobbing så smått i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.