Takk for i år!

Da har vi kommet frem til årets siste dag, og den startet på en veldig god måte. Sammen med Trond og Sindre padlet jeg ut for å få med meg soloppgangen. Lyset utenfor kajakklubben litt over 0800 var særdeles flott, og Trond er klar for ekspedisjon:

20081231trond

Turen resulterte i 130 bilder, og 29 av dem er samlet i et galleri.

På vei tilbake stakk jeg innom Harald, og dit kom også Trond og Haralds gamle lærer fra 9. klasse: Birger. Han sto utenfor og så på bildene mine i vinduet. Jammen kjente han ikke igjen Kjeholmen – da ble jeg imponert.

Vel hjemme ble det lang handleliste, og en slitsom tur på Maxi. Full sekk og tre bæreposer…

Nå er galleriet på plass, og jeg skal slappe av med litt post. Så får jeg ta skylling av kropp og utstyr etterhvert. Ingunn er ikke helt i slaget, men vi skal få laget en skikkelig festmiddag i kveld! Biff er innkjøpt, og det er måneder siden vi sist spiste rødt kjøtt. I morgen og overimorgen får vi også besøk – og menyene er spikret!

På kvelden: Middagen ble dessverre bare for meg. Jeg spiste en riktig så god biff og båtpoteter. De andre hadde ikke store matlysten pga kvalme og slapphet. Dermed er det blitt mye lydbok og surring på nett. Satser på bedre form i heimen i morgen, og at jeg holder meg frisk og rask! Været fremover ser veldig bra ut, så det blir definitivt mer padling! Har også en del bestillinger liggende som må gå i posten på fredag.

Tusen takk for i 2008 til de som fra tid til annen er innom – nå tar jeg kvelden! Er vel ikke så lett å sovne før etter 12, men lydbok skal vel overdøve det meste…. 🙂 Føler ikke noe som helst behov for å se raketter etter det lysspillet jeg var vitne til i dag tidlig… Det var også helt lydløst, gratis og skadefritt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.