Ordne litt i dag

Ble jo så mye moro i går, at i dag har det vært mest ordning. Imorgen skal vi jo tross alt til Vågsli, og da er det jo litt som må på plass. Vi satser på slike forhold:

20081226vinterVi begynte med en drøss med ski etter frokost, og glidet dem. Det er jo ikke nok med et par ski lenger. Nå er det langrenn, fjellski og minst et par bakkeski…. Hvor skal det ende… Så fikk vi besøk av Claus igjen, og det er alltid hyggelig! Vi hadde en lang prat, og fråtset i krem, rød saus og krumkaker. Jula er litt koselig også…

Etterpå løp vi en tur, og jeg skjønner at det gikk  unna på lille julaften. I dag brukte vi 55 minutter på den runden jeg brukte 43 på for noen dager siden. Tror det skal bli lenge til jeg gjør en sånn runde igjen…

Nå er pizza-deig satt (rester etter kalkunen som fyll), og vi går i gang med pakking og sikling av ski. Jeg har pakket ned 6 padleguider som postes på vei til fjellet, og skal få backet opp litt her før maskinen slås av før kvelden. Et kamera må tømmes, og en iPod skal fylles opp med ny lydbok (snart ferdig med “Kilden”). Så kvelden går nok ser jeg for meg…

Været i dagene fremover ser veldig bra ut, så det er ikke sikkert bildet over lyver så veldig. Det er forresten fra Hovden, og ble tatt for noen år siden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.