Enda lysere dager

Hadde et ærend i byen fra morgenen av, og tok med meg det lille kompaktkameraet for sikkerhets skyld. Det angrer jeg ikke på:

20081223lysere

Ofte føler jeg meg jo litt alene med sånne flotte opplevelser, men i dag var det også andre tilstede:

20081223roere

Til sammen ble det 20 bilder i galleriet denne morgenen!

Det ro-bildet skal jeg sende over til Fædrelandsvennen («Oppkjøring mot julefeiring»), og så må jeg få ut galleri på web og FB. Deretter blir det oppvask etter en herlig frokost med Ingunn og gutta.

Så går Ingunn i gang med kalkun, mens jeg inntar en «sweeper-rolle» – etter at gavene er ordnet. Klokka 5 får vi besøk av min bror med familie, og så er julaften i full gang (her i huset er det julaften to ganger annethvert år).

Tidlig ettermiddag: Gavene er ordnet, og «JuleTrosbyTrøsten» er lagt ut på nett. Denne er så sendt avgårde til mange av kontaktene, men noen har også fått den på papir. Nå er det klart for en liten løpetur, og så er det barbering og pynting! 🙂

Sen kveld: Løpingen tok helt av, og jeg klokket inn 43 min på runden, med start og stopp ved Grisehuset. Fra jeg dro hjemmefra til jeg var tilbake brukte jeg litt over 56 minutter… Tror det er forbedring av persen med nesten 10 min, og var ganske høy til tider. Lå rundt 80% av max i store deler av tiden.

Vel hjemme passet jeg kalkun mens Ingunn også fikk seg en tur. Så fikk vi besøk, og det var rock´n roll noen timer. Da leggetid nærmet seg, så ble det julaften med pakker. Jeg fikk slagstøvler av min kjære, og en marsipangris og Donald-pocket av CKK (beste kostyme fra konkurransen tidligere i mnd). Gave-greiene tar jo helt av, og jeg vil helst ikke ha noe. Derfor synes jeg ikke dette var så galt…

Oppvaskmaskinen tok kvelden i dag (av alle dager), så jeg fikk hjelp av Anita til å ta middagen. I kveld har jeg tatt alt som sto i den fulle maskinen. Derfor er jeg godt varmet opp til å ta oppvasken dit vi skal i morgen! 🙂

Skal prøve å ta en tidlig kveld, fordi jeg definitivt har lyst på en soloppgang i morgen også. Mulig det blir en tur bortom graven til svigermor, og en tur for å kaste glass/plast. Så blir det oppladning til julaften. Allerede vil jeg vel si at de morgnene jeg har hatt med soloppganger har vært den aller beste julegaven i år. Det er bare så utrolig vakkert!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Enda lysere dager

 1. Eivind M. sier:

  Virkelig bra bilde, det øverste der! Så utrolig gyllent og fint 🙂

 2. Lars sier:

  Takk for det Eivind!
  Fikk en god serie med det lyset. Nesten så jeg er gira på å bestille G10. Da får jeg jo 4mp mer å jobbe med, men den har bare 5x zoom (6x på G9).

 3. Birger sier:

  Hei Lars! Tusen takk nydelig mat og hyggelig kveld;-) Ønsker dere fortsatt en God jul;-) Hilsen Rock`n roll gjengen;-)

 4. Lars sier:

  I lige måde Birger! Vi har godt av litt rock´n roll! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.