Lysere dager

Ble jo litt lite sol på gårsdagens bilder, derfor dro jeg tilbake igjen i dag tidlig. Denne gangen gikk det en del bedre:

20081222sola

Tok over 100 bilder denne morgenen, og har laget et galleri på 28 bilder.

Nå har jeg laget en ganske god TODO-liste, og håper å få dette unna ganske kjapt. Før jeg satte i gang med bildene fikk jeg ryddet garasjen, flyttet ved og reddet hagemøblene…

Tidlig kveld: Ble en ganske lang tur i byen, men veldig hyggelig. Traff mange kjente. Vi begynte hos Harald og Kari. Så traff jeg Siv og Siri i Markens. Deilige klemmer og hyggelig gjensyn. Avsluttet med en tur innom Oddmund i byen, og Øystein på Lund. Ble kvitt litt padleguider underveis også. Har fått orden på alt av gaver tror jeg, og det er litt deilig. Jeg “lager” en gave hvert år også, og den er jeg ikke helt i mål med. Men, jeg har alle “ingrediensene”. Kanskje jeg kan få gjort noe med den utover kvelden. Juletreet skal pyntes, men det tar Ingunn og gutta seg av tror jeg.

Senere kveld: Har lest litt, og er nå i gang med litt rydding og julegaver. Innimellom dette har jeg oppdatert bokoman.no. Det er blitt en del bøker siden sist. Blant annet 3 lydbøker!

Sen kveld: Da er julegaver stort sett i boks. Må ha en time til i morgen, ellers ser det lyst ut. Ryddingen er ikke helt i boks, men det skal gå bra. Har truffet noen kompiser på nett, og det har vært hyggelig! Alt i alt en rimelig sosial dag. Ser av værmeldingen at også julaften kan bli klar fra morgenen av, og lurer litt på om jeg skal sykle ut igjen enda en gang. Det er jo utrolig flotte stemninger ute ved Grønningen når sola kommer opp av havet…

Da hopper jeg til sengs, og skal starte dagen i morgen med å avlevere bøker på buss til Arendal kl 09 eller noe…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Lysere dager

 1. Helga sier:

  Fantastisk lys! Hvor er bildene tatt fra??

 2. Lars sier:

  De er tatt rett ovenfor ungdomshuset Samsen her i Kristiansand.
  Tror jeg må ta en tur nedom på julaften også – da er det meldt klart vær. Det er sånn at sola står opp rett bak fyret, så på helt klare dager kan fyret rammes inn av sola. Nå var det ikke sånn i dag tidlig, men det ble jo fint likevel.
  Fyret (Grønningen) befinner seg ca 8km fra der det er mulig å stå med kamera. Har kjøpt en 150-500mm, men må beskjære kraftig for å få det du ser i bloggen. Det optimale hadde nok vært å ligge klar i telt på noen øyer litt nærmere, men du vet – det er ikke lett å få dagene til å henge sammen på denne tiden.
  Ønsker deg og dine en fantastisk fin jul, og et enkelt og levende nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.