Vintersolverv!

Begynte dagen tidlig, og fikk unna en del oppdateringer på padleguiden.no (bl.a. har jeg lagt ut et lengre radio-intervju). Så bar det ut for å fange soloppgangen på årets korteste dag! Her er et av bildene fra hvert kamera:

20081221vintersolverv1

20081221vintersolverv2

Det er jo ikke så vanskelig å se hvilket bilde som kommer fra hvilket kamera…

Vi var en 3-4 stk, og Fædrelandsvennen var også representert. Jeg rakk å ta en 10-20 bilder, og har laget et eget galleri med disse bildene.

Etterpå tok jeg et par timer på sofaen med “Mengele Zoo” på iPoden. Dermed er den boka gjennomhørt, og den synes jeg stort sett holdt høy kvalitet. Etterpå ble det en flott klatre-økt på Spicheren, og kroppen er ganske mør etter mye trening denne helgen. Sykkelturen til Vesterveien i dag tidlig ble også ganske intens.

I går ble det visst ingen oppdatering. Etter en god frokost tok jeg på joggetøy, og jogget i 2t22min i Jegersberg. Vanlig runde, med utvidelse om Omvendte båd, Oddersjaa og Skråstad. Litt glatt noen steder og veldig mye vind. Var enkelt å kjenne seg i live! 🙂 På kvelden var det bursdag hos Lisbeth. Hun har tippet 45.

Litt senere: I dag tidlig tippet jeg 100.000 unike brukere som har vært innom bloggen. Det reelle tallet norske fysiske brukere er vel omtrent 25% av dette tallet, men likevel ganske så mange. Det er jo ikke så mange som legger igjen meldinger, men det er stadig jeg møter folk som sier de følger med. Senest i går på bursdag hos Lisbeth. Her er i alle fall statistikken kl. 17.26 den 21. desember 2008:

20081221stat

Det betyr jo også at jeg kommer til å passere en halv million leste sider i løpet av noen måneder inn i 2009… Ganske så ville greier. Har ikke vært innom for å se på de mest populære søketermene, men det er også ganske morsomt… Nå ble jeg nysgjerrig, og den mest populære søketermen er “bryllupskort” (729). Lars Verket er søkt av 64, og det homo ludens av 123. Det mer kuriøse “homo bilder” er søkt etter av 27 stk. De ble vel kanskje litt snytt, men skitt au… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.