Ny dag – nye muligheter

I dag var det bare 2 nye bestillinger pr. e-post, og jeg har hatt en litt rolig start. Det har gått fort i svingene siste dagene, og jeg har ikke fått skrevet at omtale av “Padleguide for Aust-Agder” har kommet på adrenaline.no. Synes det er vanskelig å skrive om ting jeg har laget selv, men har henvist til omtaler. Og så har Ingunn laget nye visittkort til meg:

20081217visittkortFikk “shina” kjøkkenet etter frokost, og en full oppvaskmaskin er i gang. Nå er jeg i gang med kontoret. Det er også ganske ekstremt etter siste par ukene. Skal prøve å få unna litt baking også før det er “Slipp-fest” med noen venner her i kveld. Tror det skal gå rimelig greit. Virker som dette kan bli en ganske rolig dag på bestillingsfronten.

I går sto det forresten omtale av “Padleguide for Aust-Agder” i Lillesandsposten. Har ikke fått den enda, men den er på vei i posten. Blir spennende å se hva som står – fikk god omtale der sist. Tror også at butikkene i Lillesand er forberedt, men det er jo såpass nære at jeg evt. kan ta en tur.

Men, nå må det ryddes, barberes, bakes og ordnes! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.