God start på dagen!

Etter å ha slått på Macen i dag tidlig strømmet bestillingene inn. Klokka er 9, og jeg har fått 11 enkeltbestillinger, og 25 ny til en butikk i Aust-Agder. Dessuten flere hyggelige tilbakemeldinger, blant annet denne:

Jeg har nettopp kjøpt guiden for Aust-Agder. Veldig bra utarbeidelser begge to (Han har også kjøpt Vest-Agder guiden). Har veldig sans og respekt for arbeidet du gjør og verdiene du som menneske  representerer.

Sånt er veldig hyggelig!

Så er klokka passert 14, og jeg har solgt 74 stk hittil i dag…

Kl 22: Da er det kveld, og til slutt stoppet antall solgte på 104 i dag. Det er jeg særdeles godt fornøyd med! 🙂

I kveld har vi vært på Spicheren, og jeg kjørte mølle i en time (2710 etter 30, og 5290 etter 60). Ganske fornøyd med det, men veldig sliten. Klatringen etterpå ble så som så, men var i aktivitet i over to timer. Det gjorde veldig godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til God start på dagen!

 1. Harald V. sier:

  Ja her går det unna skjønner jeg. Lykke til videre – skikkelig gøy at du får flott respons på alt arbeidet du har lagt ned.

 2. sverre aalvik sier:

  Kjempebra! Dette fortener du! Sverre

 3. Lars sier:

  Nå er kl 23.14, og jeg har kommet til 106 i dag… Det er helt utrolig, og enda kan jeg vel få ut en del før jul….
  Tusen takk for hyggelig melding Sverre!

 4. Eivind sier:

  Homoludens.no: Nå også med gravatar-støtte. Hurra! 🙂

 5. Lars sier:

  Du altså – du er kjappere enn lynet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.