Nå tar det helt av!

I dag har jeg gått i skytteltrafikk mellom kontoret og postkontoret. Bokhandlerne etterbestiller vilt og hemningsløst, og det er jo moro. Samtidig strømmer det inn med bestillinger på www.padleguiden.no. I morges passerte jeg 700 solgte bøker av et opplag på 2000! 😉

I løpet av dagen nærmet det seg 750 solgte bøker, og jeg var på postkontoret 3 ganger, og i sentrum 1 gang. Solgte nok nærmere 100 bøker denne dagen (dette er skrevet dagen etter). Etter at posten var gått, hørte jeg lydbok en times tid. Så møtte jeg Tobben, og endelig fikk jeg vært på julebord. Det er mange år siden sist, og på menyen sto Ribbe m/multekrem til dessert. En slik meny er det også lenge siden magen har gledet seg over. En svært hyggelig kveld. Etterpå ble Tobben med bort i klubben for å se på min nyervervede kvinne med liten k.

Tidlig kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.