Flott tur til Arendal

Hentet kajakken litt over 10 i dag tidlig. Etter litt oppbyggelse bar det avgårde til Arendal, og Arendal Kajakk Klubb (AKK). Der ble det en svært hyggelig ettermiddagstur, og her har Julie avbildet meg i Pollen:

20081214akkSå var det grilling av pølser, før jeg viste lysbilder fra “Padleguide for Aust-Agder”. Solgt noen fikk jeg også! Ikke nok med det – da jeg kom hjem lå det bestilling på 8 stk til!

På vei hjem passet det akkurat inn med Keltisk messe i Eg kirke, og der traff jeg Ingunn. Så fikk jeg litt hjelp til å bære på plass kajakken i Nodeviga! Deilig! Nå skal jeg bare få laget et galleri med bilder fra turen i dag, og sendt over noen bilder til Julie. Så er det nattinatt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.