Terningkast 6!

Våknet til SMS om at “Padleguide for Aust-Agder” var anmeldt i Fædrelandsvennen, og der fikk den terningkast 6:

20081213fv

Har fått inn en bestilling i morges, men det er nok i butikkene det går mest unna… Etter anmeldelsen i Grimstad adressetidende ringte bokhandlerne i Grimstad for å bestille 35 stk! Nå er det en del bøker i butikkene i Krsand, men det blir spennende å se til uka! 🙂

I ettermiddag er det julebuldring på Samsen, og jeg stiller med våtdrakt, spruttrekk, sydvest og riktig lanterneføring! 🙂 Det er nemlig også kostymer som teller. I kveld skal vi på besøk til Håvard og Siw og spise lammelår. Det blir koselig!

Formiddagen har gått med til oppdatering av padleguiden.no – nå begynner det å bli en del omtaler og anmeldelser. Leste også ferdig siste boka til Lönnebo i dag tidlig, og må få oppdatert bokoman.no. Men, nå haster det mest å få laget en sak på adrenaline.no om den nye boka!!! Dessuten tok jeg en del bilder i går jeg gjerne vil dele med et litt bredere publikum. Vet ikke om jeg rekker noe før vi drar på middag i kveld, men det er jo en dag i morgen tidlig også. Selv om den er opptatt fra 10-19. Skal til Arendal.

Senere: Klatringen var veldig morsom! Jeg kom på delt andreplass (evt. sisteplass), men er godt fornøyd med egen innsats. Dessuten vant jeg kostymekonkurransen – hadde på meg våtdrakt, spruttrekk og sydvest med lanterne! Det falt i smak! 🙂

Kom hjem til 12stk bestillinger av “Padleguide for Aust-Agder”, men ingen av disse kan adresseres direkte til FVs anmeldelse (bortsett fra en bestilling i Kristiansand i dag tidlig). Regner med at det er butikkene som merker det best.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.