Valley Rapier 20

Endelig ble det tid til å pakke ut den nye kajakken (en av dem…). Det er en Rapier 20 (fot) fra Valley. Den er 609 cm lang, og 45 bred. Her ligger den på brygga:

Her snakker vi utrolig smekre linjer….

Hadde bare tid til å pakke den ut i dag, men måtte jo se om jeg fikk rumpa nedi. Det gikk overraskende bra, så i morgen skal det testes! 🙂 Tar på fullt utstyr med ørepropper og greier. Den skal visstnok være overraskende stabil til å bare ha 45 cm i bredde, men jeg tar ingen sjanser.

Før og etter denne «julaftenen» har jeg vært en del ærend her og der. Litt julegaver, litt firmasaker og mye padleguide-selging. Til sammen har jeg solgt over 40 stk i dag! Fortsetter det sånn frem til jul, så blir det i alle fall en rolig vinter!

Avsluttet dagen hos Arne Otto i det nye Miljøhuset. Der var det julemarked, og det er vel ingen bombe at mange av mine gaver er derfra…

Nå er jeg en kort tur hjemom, men i kveld skal Ingunn og jeg på en koselig kino. Etterpå får jeg pakke ned enda noen guider…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Valley Rapier 20

  1. Birger sier:

    Grattis med ny kajakk, smekker sak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.