Tilbake fra Sverige

Kom hjem fra Sverige i går kveld. Etter 15 timer på buss og tog… Har hatt noen fine dager på Meditationsgården i Rättvik, og har laget et galleri med bilder. Her er ett av dem:

Temaet for kurset var “Dietrich Bonhoeffer” (Wikipedia). Har skrevet en del notater, og skal følge dette opp i egne oppføringer de neste dagene. Har også en del Frans stoff jeg tenkte jeg kunne legge ut. Men, først må jeg sende ut bøker… Har fått inn 6-7 enkeltbestillinger, og en ekstrabestilling på 15 bøker fra en bokhandel. Nå begynner også penger og komme inn på konto, så antagelig blir det jul i år også (ikke at det skal koste så mye…).

Senere: I ettermiddag var jeg på Posten med 27 padleguider. Det er en god dagsomsetning, men er jo bestillinger fra den siste uka. Så dro jeg på Spicheren, og gikk for første gang på mølle. Hadde 15% stigning i 40 minutter. Etter 30 hadde jeg 2560m og etter 40min 3390m. Da var det slutt også… Hardingene bruker 5 min intro, og så skal mølla stå på 15% når 5 minutter passeres. Så er det 55 min til (tilsammen en time). Valgfri fart. Den som kommer lengst vinner. En kompis i Bergen har klart nesten 7 km. Skal prøve å holde en time neste gang, men det blir nok ikke mye over 5000m (selv om en kan dra på litt første 5 min….). Når de i tillegg bruker 17kg sekk, så har jeg et lerret å bleke her… Men, det er jo fint å ha noe å trene mot… 😉

Etterpå var det klatring, og Ingunn og jeg gikk nesten bare hardt i kveld. Rutene holdt 6+ stort sett, så vi var ganske møre. Deilig med boblebad etterpå. Nå er det snart liturgisk aftenbønn, den siste. Skulle hatt en oppmerksomhet til organist Johan, men er som vanlig litt på hæla… Han har gjort en kjempeinnsags med dette arrangementet i mange år, og jeg er han dypt takknemlig!

I kveld har jeg pakket enda en padleguide – denne gangen til Bergen. Den går i posten i morgen! Har lurt på om jeg skal ta en tur til Odderøya med kamera og 500mm i morgen tidlig. Er veldig klare og fine morgener nå tror jeg!

Ups: Glemte at jeg er blitt intervjuet av utenfor.no i dag. De la ut intervjuet med en gang.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tilbake fra Sverige

  1. Helga sier:

    Veldig fint bilde! Varmt og fint..

  2. Lars sier:

    Tusen takk – det var et varmt og fint sted også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.