Tilbake fra retreat

I helgen har jeg vært på kurs i retreatramme på Prestegarden i Vigmostad. Kurset var om Frans av Assisi, og det var fransiskaneren Bjarne som var kursholder. Han har vært munk store deler av livet:

Det var deilig å se igjen stedet og den nye bo-enheten. Jeg har laget et galleri med 38 bilder fra helgen.

Før jeg dro var jeg ganske i mangel av søvn, og etter to netter på Prestegarden kan jeg notere over 25 timer med deilig og dyp søvn. Det gjorde utrolig godt! Stedet har en fredelig og gjestmild atmosfære over seg. Det er lett å falle til ro!

Ankom ganske tidlig på fredagen, og fikk gleden av å fjerne all takstein på et hus som skal rives. Dermed var jeg også god og fysisk sliten før retreaten startet.

Har også fått lest en del i helgen, og er veldig fornøyd! Hjemme lå det tre bestillinger og ventet. Kjøpte en kajakk på fredag, og en til i dag… Så skal jeg antagelig selge en i jula… Her går det litt unna… 🙂

Senere: Da ligger 4 padleguider og 1 “Padlegleder i sør” klar til utsendelse. Det er deilig å være ajour før uken begynner. Har også en bestilling til Tvedestrand Bokhandel som skal sendes ut i morgen. Veldig moro! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.