Siste innspurt før helgen

Startet på 06 i dag også, og kom i mål til møte kl 09. Så varte det til 13, og da dro jeg til byen for å kjøpe en 150-500mm på salg. Fikk også levert noen bøker og sykkelen til reperasjon. Her er en solnedgang å glede seg over fra gårsdagens foredrag:

Fikk pakket ned ca 15 bøker til utsendelse før posten gikk kl 17. Nå venter jeg besøk av min bror og nieser. Vi skal bygge om garasjen litt. Så har jeg igjen fakturaer fra klubbkvelden i går, og bokkjøringen på tirsdag. Det må jeg også få på plass før i morgen tidlig.

Da er nemlig planen å sette kursen mot prestegarden.no ganske tidlig… Har et ganske stort behov for fysisk arbeid og mye søvn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.