Salg – salg – salg!

Startet fra byen kl 07 i går morges. Holdt foredrag på Risøy FHS før jeg gikk i gang med å levere ut/selge bøker. Alle bokhandlerne i Tvedestrand, Risør og Arendal ble besøkt (+AOT). Fikk også levert bøker til kommunene, fylkesmannen, friluftsrådet og fylkeskommunen!

På kvelden var jeg på et par besøk, og var hjemme ca 21. Da sendte jeg over noen bilder til bladet Padling som holder på med et intervju/anmeldelse. Julenummeret av «Padling» skal visstnok inneholde tre hele sider om boka og meg!

Har prøvd å smøre pressen på min vei også, og ble tatt bilde av både hos Aust-Agder Blad i Risør og av Tvedestrandsposten. Disse avisene får jeg vel ikke tak i, selv om det kunne vært moro å se hva de skriver. Kanskje jeg får ta en telefon mot slutten av uka… Var også innom TVAust-Agder. Kulturredaktøren i Agderposten har også fått boka!

I dag sto jeg opp kl 06, og har skrevet fakturaer så tastaturet gløder. Nå har jeg bare noen få igjen, og så går ferden til Grimstad og Lillesand.

Gørrtidlig dagen etter: Bøkene raste ut i Grimstad og Lillesand. I Grimstad fikk jeg også en prat med regnskapskontoret mitt – jeg blir jo utsatt for allverdens regler når jeg driver med så mye rart. Heldigvis er hovedvirksomheten min nå «forlagsvirksomhet», og det gjør visstnok ting litt enklere…

Vel hjemme igjen hadde jeg bare 4 bøker igjen i bilen. Derfor er ny ladning bestilt kl 10 i dag. Jeg er veldig fornøyd med å ha solgt/levert ut over 500 bøker på 5 dager (4 virkedager). Blir spennende å se hvordan tiden frem til jul forløper.

Tvedestrandsposten var første medium som omtalte «Padleguide for Aust-Agder», og jeg legger anmeldelsen/omtaler ut fortløpende på padleguiden.no. Jeg vet det kommer noe på qajaq.no og i bladet «Padling» også. Aust-Agder blad tok også bilder da jeg var der.

På ettermiddagen hadde jeg noen stille timer, før jeg gikk løs på foredrag om Scott. Fra 19-23 samlet jeg sammen 34 bilder og 10s tekst. Jeg har gjort godt forarbeid her, men så var det sammenstillingen. Tror jeg er ganske greit i mål nå, og skal opp for å teste utstyr kl 09.

Ble en lang dag….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Salg – salg – salg!

 1. Eivind M. sier:

  Vi pleier å bruke http://www.buyandread.com når vi er i aviser vi ikke får i medieovervåkningen vår. Der kan man kjøpe enkeltaviser eller enkeltsider som PDF for en relativt billig penge. Du kan jo prøve et søk på ditt eget navn, og se hva du får opp 🙂

 2. Lars sier:

  Tusen hjertelig Eivind! Da har jeg kjøpt s.2 i Tvedestrandsposten! 🙂 Ser at de har Aust-Agder blad også, men de rakk vel ikke å få ut noe til i dag. Skal følge med på denne linken!!!! Omtalen i Tvedetrandsposten er allerede lagt ut på http://www.padleguiden.no.
  Prøvde å søke på termen «lars verket», men fikk dag veldig mye rart. Er det ikke slike søke-uttrykk her?

 3. Eivind M. sier:

  Ja, prøvde det samme, og så man fikk mye rart.. Jeg har ikke lest søkeinstruksjonene de har der, men mulig de har en eller annen merkelig form for hjelpe-til-funksjonalitet der.

  I verste fall får du bla deg litt frem og tilbake 🙂 På nettsaker kan du jo også bruke nyhetssøket på http://www.sesam.no 🙂

 4. Lars sier:

  Den som leter finner jo som oftets.
  Under avanserte søk kan du hooke av for «nøyaktig søkestreng», og da får du bare lars og verket etter hverandre…
  Jammen fant jeg ikke en sak i fra oktober i fjor om teltforbudet på Torsøy. Dette har jeg klippet ut og lagt i kalenderen på padleguiden.no. Utrolig kjekk tjeneste dette. Takk igjen!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.