Hektisk helg

Fikk en lang og god natt til lørdag. Så var det med distribusjon og fiksing i Kristiansand sentrum. Blant annet har jeg rigget en utstilling på KOLON-kontoret. Der går det nå en PC med lysbilder fra boka. Bak PCen står dette bildet:

Har fått en del bestillinger i helga (ca 10 stk), men ingen av dem er fra Kristiansand. I går ettermiddag startet jeg på en større jobb for UiA, før det ble høstfest hos Siw og Håvard. Det var utrolig gøy, og masse synging! 🙂

I dag har jeg fortsatt med UiA-jobben, bare avbrutt av en gudstjeneste med Birte. Hun måtte jo også selvfølgelig få bok! Nå er det middag, og så skal jeg en tur i boblebad/badstu for å få skuldrene noen centimeter ned. Det blir nemlig en lang dag i morgen.

Drar avgårde ca 0730, og første stopp er Risøy FHS. Så skal jeg innom kommunene fra Risør og sydover. Håper å få unna fylke/kommune i Arendal + butikker før ting stenger. Var meningen at det skulle være Sveip på NRK2 i morgen også, men det får utgå til onsdag. Må få bøkene ut i butikkene, og levere til støttespillere så fort som mulig.

Utover i uken dukker det nok opp litt kommentarer på boka på nett også. Har fått en på forumet til NPF allerede:

Jippiiii Grin
I dag kom boka i posten så nå er resten av kvelden booket med lesing, planlegging og dagdrømmerier.

Jeg får komme tilbake med pekere etterhvert som det dukker opp ting her og der. Vet at det er folk rundt omkring som leser med tanke på anmeldelse. Da blir det nok noe av! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.