Siste innspurt!

I dag måtte jeg få på plass nye websider for www.padleguiden.no. Det ble hektisk jobbing før lunsj, men jeg fikk dem på plass:

Så var det tid for å skifte til vinterdekk. Måtte kjøpe 4 nye, men denne gangen UTEN pigger. På vei hjem hentet jeg 501stk av “Padleguide for Vest-Agder” som nå har kommet i 2.utg. Det bygger ganske godt på kontoret her…

Det var meningen at jeg skulle på Sveip på NRK2 med bilder fra boka, men pga avtale med USA om jagerfly utgikk det. Når det kommer til vei og militære må kajakkstoff vike! 🙂 Men, jeg fikk gjort litt her og der. Har blant annet oppdatert anamcara.no, og fått inn en bunke med ting som skal gjøres neste uke. Har også skrevet ferdig konvolutter til anmeldere og venner – så det er bare å putte oppi. Siden siden ble lansert har jeg fått 9 e-poster med tilsammen 14 bøker solgt. Det er en god start. Har bare markedsført på 3 forumer og i taglinen på FB foreløpig. Blir spennende å se om jeg får på noen journalister i morgen. Skal i alle fall innom NRK, FV og TVSør. Kristiansand Avis bør kanskje også vurderes. Utover i neste uke er det jo også en del å ta av østover. Regner med at i alle fall mandag og tirsdag går med til dette.

I kveld har jeg vært på lysbildeshow med Jon Gangdal på UiA. Det var veldig spennende. Nils Rune og DNT sa også noen ord, men det var Jon som kjørte showet. Han var ikke så snill med Arne Næss, men jeg ser for meg at tindegruppas kultur ikke var så glad for Arnes mer lekende “attitude”.

Det blir neppe “Dyp Glede”-boka i natt. Skal prøve å få meg litt søvn før jeg går løs på fakturaer, pakking og utkjøring i morgen! Føler jeg er godt i rute med boka, men at det er et par andre ting som henger litt… Håper på en effektiv helg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.