18 måneders dag

I dag er det 18 måneder siden jeg ble gift! Det er blitt feiret med reker og 18 hvite roser! 🙂

Hadde en ganske urolig natt, og sto opp ganske sent. Men, så har jeg fått jobbet godt i forhold til media. Tror jeg har fått innpass litt her og der i dagene som kommer. Boka kommer før 12 på fredag antagelig, og det blir veldig spennende. Nå har jeg også fått bekreftet at 2. opplag av “Padleguide for Vest-Agder” er kommet til byen. I morgen MÅ jeg få på plass de nye websidene med bestilling, og ellers prøve å stryke ut litt på lista… Får også inn et ganske stort arbeidsoppdrag i dag eller i morgen som jeg har en uke på… Tror kanskje det blir lange dager her, men det er jo stort sett morsomme ting.

I dag kom også boken “Dyp glede” av Per Ingvar Haukeland. Den er VELDIG god, og jeg har ikke klart å “la den være verdt å vente på”. Er allerede på side 50….

Håper på en bedre natt i natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.