Småsyk og slow-arbeidende

Formen har ikke vært den helt store i dag… Men, jeg har gjort ferdig foredraget jeg skal ha mandag og onsdag i neste uke. Det ble på 48 lysbilder, og avsluttes med dette:

Har også fått lest litt, men det er liksom ikke det helt store…. Skulle helst ha fått unna en del salgsarbeid for Padleguiden også, for ikke å snakke om nye websider på padleguiden.no. Disse er ganske ferdig, så jeg tror det skal gå rimelig greit. Håper å få noen gode timer i morgen.

Kom plutselig på at jeg kanskje kan bruke en gammel PC jeg har i skapet til å vise bilder i vinduet hos Harald. Han syntes også dette var en god ide. Derfor har jeg nå laget presentasjonen tidsstyrt og slik at den går i ring. Skal bare få opp den gamle PCen, og se om presentasjonen vil kjøre… Spennende!

Litt senere på kvelden kom jeg godt i gang med bearbeidingen av biografien til Beisland. Den ligger i neste oppføring. Har nå gått igjennom boka til s. 53, men er nok omtrent halvveis når det gjelder sitater jeg har tenkt til å bruke.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Småsyk og slow-arbeidende

  1. Helga sier:

    Men bildet var iallfall veldig fint. God bedring!

  2. Lars sier:

    Tusen takk for det Helga!
    Jeg synes også det bildet gjorde seg godt som avslutning på foredraget. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.