Ja til rushtidsavgift!

Her i Kristiansand hardner det til i kampen om rushtidsavgift. Alle er enige om at trafikken i Kristiansand er håpløs i rushen, men ikke alle er enike i medisinen… En rushtidsavgift kan innføres over natta, og har hatt ønsket effekt mange andre steder. Vi trenger politikere med MOT og HANDLEKRAFT!

KrF viste dette ved å kjøre gjennom røykeloven mens de satt i regjering. I dag er det et stort flertall i folket for loven. Flere steder i utlandet har en rushtidsavgift hatt samme virkning. Folk blir fornøyd når de ser at problemet løses.

I Kristiansand er det samtidig slik at en innføring av avgift vil gi titalls millioner til kollektivtransport. Hvis man samtidig også kan få stimulert til mer sykkelbruk, så kan dette bli skikkelig moro! Det må kjøres mindre – det er også alle enige om. I alle fall på tomannshånd…

Men, det er fremdeles en del som argumenterer med at dette rammer de fattige og småbarnsfamiliene. Dette er i stor grad vikarierende argumenter, da de fattigste tar buss allerede. De vil komme BEDRE ut hvis kollektivtransporten styrkes.

Noen vil jo også satse på bedre infrastruktur, men da snakker vi år med planlegging og utbygging. En rushtidsavgift kan innføres fra dag 1!

Jeg vil gjerne at flere politikere står frem og tar ansvar. Dette handler om fremtiden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.