Forfatterferie ferdig…

Så er jeg tilbake i Kristiansand. Lange, rolige og sløve dager på hytta var virkelig herlig. Her er noen bilder fra de siste 9 dagene. Først i Bergen, der Øyvind, Jørgen og Ingrid tok oss med til Ulriken:

Tok ikke noen bilder i Oslo og på Årnes, men hadde fine dager. Ankom hytta torsdag kveld, og her er to bilder derfra:

Det er flott lys nå sent på høsten. For de som er kjent, så kan de kanskje skimte varden på Flesa på bildet over…

Høsten innebærer lange mørke kvelder, så det ble mye lesing på hytta. Vi la oss rundt 21 hver kveld, og det var skikkelig deilig. Skal oppdatere boklisten i løpet av kvelden. Nå skal jeg først få pakket alt unna, og så skal vi ha en liten økt på Spicheren. Må jo holde klatreformen vedlike!

Så må jeg i gang med en skikkelig TODO-liste. Trodde kanskje at de lange dagene var over nå når boka var i trykken, men det ser ikke slik ut. Nå begynner jo salgsarbeidet, og jeg har et par-tre foredrag som også skal ferdigstilles. To av de har premiere neste onsdag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.