Rydding, rydding og avreise

Har stått med hodet i hyller og skap i hele formiddag. Gulvet er også synlig noen steder… 🙂 Dermed er det klart for avreise Bergne og NC i klatring. Her er et bilde fra NC i Arendal for et par år siden:

Skal jo være borte halvannen uke, så det er litt å huske på. Har også pakket en diger sekk til Ingunn som hun tar med neste helg – da skal vi på hytta sammen.

Har tatt med meg en del av Scott, og får prøve å lese meg skikkelig opp mens jeg er borte. Er jo ikke mer enn snaue halvannen uke til foredraget etter jeg kommer hjem. Dessuten får jeg inn en annen jobb i den perioden også. Det blir altså ikke helt beina på bordet, men lesing er jammen rekreasjon også! 🙂

Når jeg er tilbake har jeg fått andre utgave av Padleguide for Vest-Agder. Det blir morsomt å se den nye utgaven. Litt tykkere perm,. noen færre skrivefeil og to nye bilder!

Så kommer kanskje den nye for Aust-Agder fredag 21. november, men det er ikke helt sikkert enda.

Dette blir helt klart en spennende tid!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.