Rolig onsdag

I dag tok jeg det veldig rolig frem til lunsj, med aviser og blader. Så gjorde jeg unna litt ærend, før jeg tok fatt på arbeidsrommet. Nå begynner det å ligne noe, og jeg tror det meste skal være ryddet bort før vi drar til Bergen i morgen ettermiddag.

På kvelden møtte jeg Harald på Spicheren, og vi rakk noen runder i veggen og et boblebad.

Har fått veldig sansen for Iver Kleive, og fikk tak i et par av hans tidlige CDer i går. Skal få puttet disse inn i iPoden før vi setter oss på toget. Skal bli godt med noen dager uten Mac nå… Gleder meg til å se igjen Bergen, Aktiv, Bokladen, Fiskebrygga og venner!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.