Fantastisk padletur!

Det er fantastiske høstdager her om dagen, og i dag fikk jeg med meg Gareth på en novembertur. Lyset var fantastisk, og det ble mange flotte bilder. Dette utsnittet er rett fra kameraet (4000x3000punkter):

Jeg har laget et galleri med 24 bilder fra turen.

Nå har jeg gått igjennom bildene – var SÅ spent! Veldig fornøyd… 🙂 Skal prøve å få tak i noe middag til oss, og så skal jeg jobbe litt mer med rapport til FM. Begynte med denne igjen i dag tidlig, og er snart halvveis. Hadde vært helt konge å ha den ute av sinn før Bergen.

I kveld er det “Årets bilde”-utstilling på Fotohuset, og utstillingen åpnes 19 av Trygve Skramstad. Hadde vært veldig hyggelig å prate med ham igjen! Skal prøve å komme meg dit…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.