Ferdig!!!

Det har vært mye korrektur og rettinger i dag, men i ettermiddag var det endelig over. Da var vi bortom graven til svigermor alle sammen:

Ble ikke noe av kino i går, så jeg fikk lest ferdig korrektur i går kveld. Klokka var nesten 22.30 innen jeg var ferdig. Derfor kunne vi ta fatt på to bunker med korrektur i dag. Både min og Helges. Det tok nesten 3 timer, men så ble det bra også! Dermed tok vi med maskinen til Ingunns jobb, og satte inn innholdsfortegnelser. Så gikk vi igjennom en siste gang, og jammen fant vi ikke litt da også. Det er helt sikkert: En bok blir aldri 100% feilfri! Men, det er helt klart god nok kvalitet til trykking nå!

Vel hjemme igjen gikk jeg løs på arbeidsrommet, og nå kan jeg se gulvet opptil flere steder!

Utpå kvelden var vi på kirkegården på Oddernes og tente lys. Det var flott der i kveld:

Noen få minusgrader under stjernene… Jeg tok også et bilde av Oddernes kirke som ble ganske fint:

Kjenner jeg er veldig lettet over å ha levert manus fra meg, og det er ikke lett å få sove. Derfor har jeg gått litt løs på rapporten til Fylkesmannen. Disponerer litt, og så håper jeg å ha den på plass før jeg drar til Bergen på torsdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.