228 sider levert til design…

Da er alt materialet levert, og resten av tiden til mandag skal brukes til korrektur. Er ganske lettet, selv om jeg også må prøve å ta frem de siste krefter til å gjøre en god korrekturjobb.

Heldigvis er det flere enn meg som leser korrektur, og jeg er Harald og spesielt Helge stor takk skyldig!

I dag har jeg skrevet en sak om mørkepadling (modifisert fra adrenaline.no), en om kajakklitteratur og en om foto fra kajakk. Alle disse har fått bra med bilder, og Ingunn har også fått forslag til to oppslag med bare bilde. Håper og tror dette skal bli bra!

Etter lunsj handlet jeg ingredienser til pizza, og skal ha dette klart til Ingunn og Dagi kl 15.

Så forsvinner vi hver til vårt utover kvelden. Jeg har lyst til å se en dokumentar på kino om Bader-Meinhof. Vi får se hva jeg orker… Skal også komme i gang med korrekturen i dag, slik at jeg kan få utnyttet finværet litt utendørs i helgen også!

Kveld: Det ble litt samling likevel. Ingunn og jeg har klatret på Spicheren, og nå blir det TV-kveld. Vi fikk gjort litt rettelser i boka, og jeg har gjort klar til korrektur fra i morgen tidlig. Nå er bl.a. ISBN-nummer på plass, så da tror jeg vi er ganske greit i rute…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til 228 sider levert til design…

  1. Eivind M. sier:

    Har fri i helgen, så bare si ifra om du vil ha flere øyne på korrekturen.. 🙂

  2. Lars sier:

    Tusen takk for det Eivind! Men, jeg har allerede en del øyne på oppgaven!
    Du kan heller nyte livet under høstsolen i helgen, ta mye bilder og lese god bok! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.