Omslaget er klart!

I dag har jeg for første gang holdt en utskrift av HELE boken i hånda… Det betyr jo at det nærmer seg veldig, og 3. nov leveres alt til trykkeriet… Her er forsiden på den nye boka:

Gjorde ferdig den siste artikkelen i dag tidlig. Den har fått tittelen: «Teltlivets gleder». Pr.nå er boka på 220 sider, og det er altså plass til 4 oppslag (8s) til. Mulig jeg skiver noen flere sider, og så ser jeg for meg i alle fall en dobbeltside til med et bilde…

Møtte Harald på Spicheren kl 1030, og er nå bare en hårsbredd fra å gå min første 6+/7- (tror kanskje den er litt lett gradert, for det er flere 6+ jeg ikke er i nærheten av….) Etterpå var det lunsj, før jeg tok et møte med Ingunn.

I ettermiddag skrev jeg en artikkel til et blad, og lagde to middager. I kveld har det vært rolig, og jeg har sett en dokumentar om den amerikanske valgkampen og presidentkandidatene. Dagen i morgen begynner med å levere manus til korrektur – igjen. Så skal jeg starte med lesing selv også. Har også en del enkeltsider/oppslag på blokka, så det blir nok 228 sider til slutt… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.