Ting tar form…

I dag har jeg hatt en kanondag. Den ene tingen har tatt den andre, og jeg føler meg helt som en DJ… Boka begynner virkelig å ta form, og her er et oppslag fra Homborsund fyr i Grimstad:

Alle kommunene er nå gjennomgått for korrektur, og jeg har skrevet alle artikler bortsett fra en. Den tar jeg i morgen tidlig. Alle waypoints er også rettet nå, og jeg regner med at hele boka kan bli sydd sammen i morgen. Det er litt småting her og der, men det skal gå bra. Har fremdeles ikke fått svar fra ISBN-kontoret, men regner med nummeret dukker opp i morgen. Da kan jeg få sendt det videre til trykkeriet for å få strekkode. Både ISBN og strekkode må være på plass hvis boken skal selges i bokhandel.

I dag har jeg også fått beskjed om at to aktører støtter boka med 10.000 kroner hver. Det gjør seg! 🙂

Er veldig spent på å få det ferdige resultatet i hånden om en måneds tid.  Det blir utrolig spennende!

Tar en ganske rolig kveld, og benytter sjansen for å få litt “geriatri-klatring” på Spicheren fra halv åtte. Så blir det boblebad og badstu fra ca 21. Det gjør utrolig godt. Trenger en god natts søvn nå. Tenkte ganske mye på boka i natt, men nå føler jeg meg roligere…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ting tar form…

 1. sverre aalvik sier:

  hallo lars

  dette høyrest lovande ut
  skal bli spennande bla i boka
  og kva du har fått med av den flotte grimstad-skjergarden

  all lukke til vidare med arbeidet

  sverre

 2. Lars sier:

  Tusen takk Sverre!
  Tror vi skal komme greit i mål! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.