Kjøresøndag

I dag var det klart for kartlegging av de siste P-plassene i Aust-Agder. Tok fatt i ti-tida, og var hjemme litt før 18. Dermed er også Lillesand, Grimstad og sydlige del av Arendal i boks. Resten tok jeg torsdag denne uken. Slik så himmelen ut da jeg forlot Arendal:

Lurer på om jeg skal bruke dette bildet foran eller bak i boka – til å ha tekst oppå. Foran skal det bare stå “Padleguide for Aust-Agder” og logoen til adrenaline.no. Bak skal jeg prøve å få lov til å ha en del av diktet “Levende stillhet” av Hans Børli. Skal se litt nærmere på dette i morgen…

Har fått inn bilder nå, og skal snart gå løs på GPS-data. Blir såpass gåen i rumpa av en sånn bildag, så jeg tar en tur til Spicheren etterpå. Tar med svømmebriller, men blir nok mest boblebad og badstu. Så er det Tomas-messe i Oddernes kl 20, og det blir en perfekt avslutning på dagen.

Jeg skal prøve å komme i gang ganske tidlig i morgen. Skal treffe Ingunn ca kl 11, og da skal vi gå løs på boka sammen. Regner med at vi får den sammen i løpet av tirsdagen. Men, ting kan jo gjerne ta litt lenger tid enn planlagt. Skal skrive litt mer i morgen tidlig – og setter nok kl på 06…

Har også oppdatert prestegarden.no med program for våren 2009. Her var det mye moro, og jeg har allerede meldt meg på et seminar om Buber…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.