Lørdag med Haldorf

Gjorde unna en artikkel før trening på Spicheren. En flott klatrerunde med Øyvind, Ingunn og Herman. Jobber nå med ei rute på 6+/7- og denne skal jeg få til før jul! 🙂

Etterpå var det undervisning ved Peter Haldorf i Frikirka i byen. Han er en spesiell fyr, og det var veldig flott å høre han live igjen. Har lest nesten alt han har skrevet… Han skal ha noe på mandag også, men da er det bare bok… Selv om jeg gjerne vil.

Nå er det skikkelig med vær her, og det er sendt ut ekstremvarsel lenger nord. Drar ut for å rigge sammen resten av parkeringsplassene bare det slutter å regne i morgen. Så skriver jeg ut det + litt til før jeg møter opp hos Ingunn på kontoret på mandag.

Tar en rolig kveld i dag, og ser om jeg kan få unna en del i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.