Trådene samles

Det ble en lang dag i går… Leverte manus til korrektur kl 0730, og dro så til FM i Arendal. Her satt jeg i møte nesten 5 timer, og det var veldig fruktbart!

Etterpå dro jeg opp til Laget, og fulgte kystlinjen sydover. Klarte å få unna hele Tromøya før mørket senket seg. På utsiden av Tromøya var det stiv kuling i går, og det var jammen bra jeg var der med bil denne gangen. I kajakk hadde jeg vært svært lav i sydvesten… Det konkte og dundret innover rullesteinene…

Dermed var det rock´n roll fra 07-21 i går, og jeg sovnet i god tid før 22…

I dag har jeg fullført en artikkel, skrevet reiseregninger internt og til NPF, skrevet svar til Grimstad kommune og lader opp til å ta unna resten av parkeringsfeltarbeidet. Mangler Lillesand, Grimstad og to steder i Arendal syd. I dag skinner solen, så jeg satser på en tur i ettermiddag. Kan ikke dra enda, men håper det “løser” seg i løpet av noen timer.

Bilturen i går ga god til til tankevirksomhet, og jeg tror oppslaget foran og bak er banket nå. Dessuten fant jeg en måte å knipe inn litt plass. Det viser seg nemlig at det ikke blir for god plass i denne guiden… Her må det effektiviseres litt mot slutten…

Håper å få mest mulig av stoff klart til mandag, slik at Ingunn og jeg kan få satt ting sammen på man/tir. Dermed er det en snau uke igjen til småting som alltid dukker opp…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.