Arbeidet skrider frem

I dag har jeg jobbet mest med parkeringsplasser, men også satt på billedtekster i Tvedestrand og Risør. Har blitt en del telefoner, og på torsdag skal jeg kjøre inn p-plassene. Da skal jeg også ha møte med FM. Her er et oppslag fra Lillesand kommune:

Ellers har jeg vært med å en nydelig joggetur i høstfargene. Etterpå var deg elgkarbonader, og så lagde jeg boller til kvelds. Kom ikke skikkelig i gang med artiklene i dag, og får se litt nærmere på det i morgen. Har også et par andre småting som må skrives før helgen. Satser på at vi kan få satt guiden ganske greit sammen frem til mandag. Så blir neste uke korrektur, bytte bilder, siste sjekk osv… Mange vil hjelpe til, så det gjelder bare å få systematisert tilbakemeldingene.

Men, først skal det soves! Prøver å få ganske lange netter nå – slik at jeg har energi til å stå løpet ut!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.