Ferdig med Risør!

Da har jeg skrevet ut alt fra Risør kommune også. Skal sjekke litt med kommunen i morgen, men tror jeg har funnet en god løsning. Her er en av perlene i kommunen – Perleporten på store Vardøya:

Sendte over Lillesand, Grimstad, Arendal og Tvedestrand til FM i morges, og skal i møte der på torsdag. Da skal jeg ha med meg Risør – og så går vi igjennom alle steder. Slik at ingen av stedene jeg har merket av skal være spesielt konfliktfylte, eller at det er faktiske feil i materialet.

Nå skal jeg bruke ettermiddagen til å få over noen bilder til i Risør. Fikk jo en del fine på fredag i forrige uke. Så brenner jeg alt – og dermed har Ingunn nok en kommune å ta fatt på! Håper hun får det unna før torsdag.

Hvis jeg får det over meg, så skal jeg prøve å lag en liten artikkel til adrenaline.no. Det nettstedet har gått for lut og kaldt vann mens jeg har skrevet for “Padleguide for Aust-Agder”. Må også se litt nærmere på nettstedet padleguiden.no før lansering. Det må jo blant annet være mulig å bestille enten Aust eller Vest eller begge deler. Kanskje bør jeg også bytte ut headingen nå, slik at det blir litt mer liv i siden.

Jeg tror i alle fall at det kunne vært lurt med noen prøvesmaker på boka om Aust-Agder, på samme måte som det ligger noen oppslag fra Vest-Agder i bunnen av siden. Det blir mange fine oppslag i “Padleguide for Vest-Agder”, så det er nok å velge i! 🙂

Utover skriving har det ikke skjedd allverdens i dag. Har lest litt, fått noen telefoner og vektorgrafikker. Ser for meg at plassering av alle støttespillere og tekst kan bli hektisk. Her er det ikke mange som beveger seg før boka er i trykken…

Kveld: Da er bilder samlet sammen, og DVD brent av Risør. Antagelig den siste DVDens om brennes – nå er resten av materialet av en slik størrelse at det kan sendes pr. e-post. Litt rart…

Så gikk jeg i gang med en artikkel på adrenaline.no om feltarbeidet i oktober. Den har fått tittelen “Siste innspurt i felt!” Der har jeg lagt ut tre gallerier på tilsammen 74 bilder. Det får være en slags teaser til boka ås lenge, så skal jeg legge ut noen oppslag etterhvert.

Har også oppdatert padleguiden.no med henvisning til denne artikkelen.

I morgen blir det litt telefoner, og så gyver jeg løs på noen artikler som fremdeles ikke er helt ferdige. Blant annet en om “Teltlivets gleder”! 😉

Senere på kvelden: Her tar det ene det andre… Nå har jeg sendt ut e-post til nesten 100 stk i Korsvei Sør om at det er møte på fredag. Etter det gikk jeg i gang med oppdatering av keltiskfromhet.no og anamcara.no. Har fått gjort litt i kalenderen, men er ikke helt ferdig med en artikkel. Skal få gjort resten ferdig der i morgen tidlig. Tror jeg skal stå opp litt tidligere enn vanlig i morgen, men ikke sånn grisetidlig. Det gjelder å ha litt overskudd nå også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.