Lang natt – god start

I natt ble det 10 timer søvn, og lang frokost + aviser. Var i gang kl 11, og har nå fått backet opp GPS-data også. Nettstedet bokoman.no er oppdatet, og Stangholmen fyr har fått et galleri på 18 bilder. Her er ett av dem:

Nå blir det klatrekonkurranse på Spicheren. Har litt “regnhodepine”, men tar det som en tur. Litt boblebad og badstu kan gjøre godt etterpå! Så blir det mer jobbing i ettermiddag/kveld. Satser på å få sendt over Lillesand, Grimstad og Arendal til korrektur på mandag, og levere Risør kommune komplett til Ingunn…

Før konkurransen rakk jeg også å legge inn et bilde fra Gullholmen på panoramia.biz.

Klatret sammen med Harald i konkurransen, og vi tok første og tredje plass! Vi var veldig fornøyde med det. Herman vant sin klasse også, og Ingunn ble nr. 3 i dameklassen (hun fikk ikke klatret max pga my sikringsarbeid). Dermed ble vi to kalkballer og en sovepose rikere! 🙂

Etterpå var det ned foran skjermen igjen, og nå har jeg satt sammen et galleri med 18 bilder fra Lyngør fyr. Når jeg først var i gang, så satte jeg også sammen et galleri med 38 bilder fra feltarbeidet i oktober. Skal prøve å få lagt ut en kort sak om arbeidet på adrenaline.no. Nå begynner det jo virkelig å nærme seg noe her…

Her er en prøvesmak fra “arbeidsgalleriet”:

Det er meningen at vi skal se en spillefilm i kveld, men vi får se hvor lenge det er mulig å holde øyelokkene åpne. Viktig å få sovet nok med så lange dager…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.