Siste dag i felt!

Startet fra Kristiansand 06.12 i dag tidlig, og var på vannet 08.30 i Risør! 283 bilder og 23 km senere er jeg veldig fornøyd. Har også lagt inn parkeringsplassene i Risør på GPSen!

Været var det ingenting å utsette på:

Fikk en skikkelig seanse med bilder på Stangholmen fyr, og her er et detalj- og ett panoramabilde:

Høsten er her nå, og jeg prøvde å forevige noen blader med dråper på. Dette var ett av de bedre forsøkene…

Nå er alle panoramaer montert, og jeg har backet opp bildene til to andre kilder. GPS-data får vente til i morgen… Nå er jeg trett (22.30). Etter at jeg kom tilbake til Kristiansand ble jeg med Tobben på restaurant. Koselig med et lite avbrekk!

Skal prøve å få skrevet ut hele Risør i morgen, slik at Ingunn kan ta fatt på siste kommune. Hun er nå nesten ferdig med Tvedestrand! Dette blir veldig kult tror jeg, men det er fortsatt en del igjen…. En god natts søvn kommer godt med!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.