Klar for ny dag i felt!

Er nesten ferdig med alle innledningene til kommunene i dag! Har også fått noen unike oppskrifter og litt annet som skal på plass i boka. Føler det går veien, men det er litt igjen… I morgen er det meldt knallvær, og jeg setter kursen mot Risør tidlig… Ett av målene er Stangholmen fyr:

… og værmeldingen ser slettes ikke gal ut:

Bildet ovenfor er faktisk det eneste bildet jeg har av fyret, og det blir for dårlig. Satser på å få en del fine i morgen. Både enkle og panoramaer. I tillegg skal jeg innom både Store Vardøya og Risøya. Her har jeg vært før, men det er litt kvalitetssikring. Dessuten skal jeg prøve å få god oversikt over parkering i kommunen. Mulig jeg stikker innom Tvedestrand for det samme. Får se hvor fort tiden går i morgen. Det er ikke på langt nær så lang padling som forrige torsdag. Men, det er jo litt lenger kjøring.

I ettermiddag var jeg med Ingunn og Siri på den faste løpeturen i Jegersberg. Skal si det gikk unna, og det gjorde veldig godt. Nå blir det minimalt med tid foran Macen før søndag. Kommer hjem sent i morgen, og på lørdag er det klatrekonkurranse fra 13. Søndag har vi bryllupsdag, men det blir nok litt jobbing fra morgenen av er jeg redd..

Men, nå blir det tidlig kveld – og forhåpentligvis kommer det noen bra og nye bilder her i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.