Arbeidet skrider frem

I dag var jeg pling våken litt før 05, og satte i gang. Etter frokost ble jeg litt trett – så da ble det en liten frokostlur. Har funnet ut av en del kart-ting i dag også, og startet på Lillesand. Dessuten gjort ferdig en artikkel om “Kanalene i Grimstad”.

I ettermiddag har jeg jogget en tur med Ingunn, og det gjorde veldig godt. Fikk også med meg litt boblebad og badstu på Spicheren etterpå. På vei hjem syklet jeg under en fullmåne som brøt gjennom en slags makrellskyer. Veldig vakkert!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.