Sist kartinnsats

I dag har jeg laget oversiktskart til alle de fem kommunene i Aust-Agder. Det er en ganske så knotete jobb, men nå er det gjort… Så da er det bare å få på kartdata, og skrive innledninger til kommunene. Skal prøve å få avgårde Lillesand – Arendal i løpet av morgendagen. Værmeldingen så langt tyder på ny dag i felt på fredag.

Skulle nemlig gjerne hatt noen bilder fra Stangholmen fyr, og noen flere bilder fra de friområdene i Risør som har teltforbud. Hvis dette går etter planen, så bør det meste være i boks i løpet av neste helg – så jeg kan begynne finpuss og artikler. Jeg har fått hjelp til korrekturlesing, og det er jammen bra. Veldig lett å se seg blind på det en selv har skrevet…

Hvis ikke rygg og nakke skal gå helt i lås, så må jeg beveges litt. Derfor tar jeg en liten tur på Spciheren nå – og så blir det middag i 7-tida.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.