En liten tur med kameraet

Høsten er definitivt her, og da er det ikke bare enkelt å sitte inne bak blendgardinene. Det er det forsåvidt ikke uansett… I dag har jeg hatt meg en liten spasertur på Odderøya, og her er noen smakebiter:

Bildene er etterbehandlet ganske kraftig på Macen… Men, det lyser høst lang vei…

Gjorde ferdig alle beskrivelser og kart fra Tvedestrand før turen, og nå skal jeg bare plukke ut litt flere bilder i løpet av kvelden. Før jeg dro ut på høst-fotografering, så hjalp jeg Ingunn med en jobb. Tok noen bilder av små barn. Det er ganske moro! 🙂

Ute på Odderøya traff jeg et par der hun plutselig spør: “Er ikke du Lars Verket?”. Det var jo ikke så lett å nekte for det, og jeg var ganske spent på fortsettelsen. Hun fortalte da at hun var ivrig padler, og hadde brukt “Padleguide for Vest-Agder” mye i sommer. Ikke nok med det, men hun var veldig fornøyd! Sånt er hyggelig, og da blir det en litt lettere kveld foran boksen…

Litt over 21: Da har jeg plukket ut nesten 100 bilder, og over halvparten er direkte knyttet til leirplasser i Tvedestrand. Her er et par av dem. Begge er fra Mærholmen utenfor Askerøya:

Det siste bildet har jeg klippet en del. Det er et digert panorama som fortsetter både til høyre og venstre. Er litt usikker på hvordan jeg tilter slike bilder. Nå heller det liksom mot venstre, men horisontlinja er egentlig ganske rett. Det er jo land som gjør at det ikke virker sånn… Denne lille lagunen på Mærholmen er i alle fall en skikkelig perle! 🙂

Nå skal jeg kose meg litt mer med Zits, og så er det mulig jeg tar fatt på “Hyrden” av Gabriel Scott. Ble ferdig med “Helgenen” i løpet av denne dagen, og det var en veldig flott bok! Jeg gleder meg virkelig til jeg skal i gang med å plukke tekster og bilder til foredraget i november!

I morgen skal jeg ringe litt, og prøve å få ferdig Tvedestrand mest mulig. Må også komme i gang med innledningene til kommunene. Satser på at jeg kan få ut ting til korrektur mot slutten av neste uke. Har sjekket langtids-varselet for Risør, og både tirsdag og fredag ser ut til å være mulige feltdager.

Over og ut!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.