Mer Tvedestrand

Turen på torsdag resulterte i 6 nye steder, med 10 nye leirplasser. Har jobbet videre med dette i dag.

Til lunsj var jeg en tur bortom Øystein i Kallestads Antikvariat, og der fikk jeg med meg 3 nye Scott-bøker. Har nå over 20 stk. Deretter fikk jeg en flott treningsøkt på Spicheren med Ingunn. Avsluttet med boblebad. Så har vi vært hos et vennepar i kveld. Er rimelig slack om dagen, men arbeidet med guiden skrider frem. Regner med å sluttføre fakta-delen av Tvedestrand i morgen, slik at jeg kan starte på research rundt telting i Risør på mandag. Det blir litt ringing og sånn fremover…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.