Glitnir på web…

Glitnir er jo en av finanskrisens ofre. Det skulle en ikke tro ut i fra reklame og webside. Først dukket denne annonsen opp (på obx.no under aksjer):

Så trykket jeg på lenken, og kom til banken:

De er rimelig sugne på å få inn cash, og profilerer seg jo på at de er norgesmester på sparing. “Trygge innskudd i Glitnir bank” står det også… En annen bank (Kaupthing) måtte benytte seg av banksikringsfondet i går, og for første gang siden krigen er sparepenger blitt borte (innskudd over 2 mill).

Jeg synes det er ganske interessant å se Glitnirs webside mot dette bakteppet. Hvis en trykker på saken nede til venstre får en vite:

Oslo 9. oktober 2008 – Glitnir Bank ASA er sikret likviditet gjennom støttetiltak fra Bankenes sikringsfond på til sammen 5 milliarder kroner. Det settes samtidig i gang et arbeid med å selge banken.

“Støttet av Bankenes sikringsfond” og “selge banken” – i mine øyne er det ikke medalje i gull som dukker opp først da… Men, skjønner jo at de vil trekke til seg det de kan av penger… Min egen bank har også gode sparetilbud om dagen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.