Yihaaaa!!!

Har nettopp sjekket sidene til Aust-Agder Fylkeskommune, og der står det at søknaden til adrenaline.no om 75k i støtte til “Padleguide for Aust-Agder” ble ENSTEMMIG vedtatt!!! Jeg skal ærlig innrømme at det var en hyggelig melding, selv om jeg prøver å ikke være så interessert i disse pengene…
Ellers har det vært en ganske rolig dag, der jeg blant annet har sett på tilsendte bilder fra min gode venn MoNo:

Bildet er fra turen vår i sommer, i begynnelsen av august. Vi kan se normale ut også:

Det var noen herlige dager! Har fått lov til å bruke noen av bildene hans i boka også, men tror kanskje ikke at noen av disse blir førstevalget! 🙂 Men, det er jo artig med bilder der jeg er med også. Her er ett av bare meg:

Har som nevnt vært en ganske så rolig dag. Har lest og sovet litt, men også gjort ferdig korrektur til “Padleguide for Vest-Agder”. Tror det nå blir bestilt 1500 nye, og jeg har kjøpt 500 av disse. Dermed blir jeg ikke utsolgt på de med det første… 🙂

I ettermiddag var vi til middag hos L&F, og det var hyggelig. Planlegger seiltur til Hellas neste år, og det er ganske spennende. Blir artig å se om jeg kan få leid en kajakk en dag! 🙂

Nå blir det en rolig kveld, og så satser jeg på å få unna Tvedestrand kommune i løpet av helgen. Slik at jeg kan fortsette med Risør. Tror jeg ligger relativt godt an, men det er mye jobb igjen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Yihaaaa!!!

  1. Robert Bergsnov sier:

    Vel fortjent!!! Kjempehyggelig at du får igjen litt for alt strevet du har lagt ned i disse guidene!!!

  2. Lars sier:

    Tusen takk folkens!
    Dette blir bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.