Laaang dag

Våknet 05.40, og da var det jo ingen vits i å vente på klokka skulle ringe om 20 min… Dermed var jeg avgårde 06.13, og hadde kajakken på vannet 08.43 ved Risøya FHS. Flott dag! 300 bilder (5,3GB) og flere fine leirplasser! Her er en av dem – på Mærholmen:

Denne “leiren” har jeg både panoramaer og mange vinkler på… Et flott sted!

Padlet forbi Lyngør fyr to ganger i dag også, og måtte selvsagt i land.  Det resulterte i 8 panoramaer og dermed en drøss med bilder… Her er ett tatt fra kajakken:

Tar jo mange bilder, og det blir jo litt innfall. Da jeg dro fra Gåsholmen lå det en sjøstjerne under kajakken. Det kunne vi jo ikke ha noe av – Rockpool bruker jo som kjent sjøstjerner som en del av designen. Dermed tok jeg et bilde av Rockpoolen med EKTE sjøstjerne:

Nå har klokka passert 22. Alle panoramaer er montert, matteleksene gjort og jeg skal bare backe opp GPS-dataene. Bildene er backet opp “litt”. Så blir det kveld, men jeg må få dusjet først også. Har tross alt hatt på tørrdrakt i nesten 9 timer i dag… Så fortsetter jeg i morgen tidlig med å skrive ut Tvedestrand. Her blir det noen utvidelser!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.