Tilbake fra Oslo

Da har jeg kommet tilbake fra Oslo, og har sett igjennom over 100 bilder! Her har jeg laget et lite galleri. Ett av bildene var et selvportrett:

Her er ett fra Frognerparken sent i går kveld:

Startet gårsdagen med en god frokost med min mor. Så tok jeg toget med en barndomskamerat til Oslo, og gikk rett til Stortinget. I køen traff jeg Morten og Hege. Det er noen år siden sist… Inne i hallen var det gjensyn med alle de jeg bare treffer i avisen: Statsrådene og Stortingsrepresentantene. Hørte på at Kristin Halvorsen la frem statsbudsjettet, og ordvekslingen etterpå.

Så gikk det slag i slag. Først et møte på Baker Hansen på Ullevål, og så TKH-møte fra 16.30-20.30. En veldig sosial dag med mye lytting og prating. Derfor tok jeg meg en tur til gamle trakter for å lufte hodet litt. Frognerparken viste seg fra sin beste side, og jeg fikk noen fine bilder. Fant en panoramastandplass som var bare helt rå, men her ble dessverre ett av bildene litt ute av fokus. Hit skal jeg tilbake med stativ og speilrefleks!

Lå hos en kompis på Majorstua i natt, og fikk unna et besøk hos Foto&Video i dag tidlig før toget gikk tilbake til Krsand. På toget fikk jeg lest over halve “Helgenen” av Scott. En flott bok!

I kveld har jeg ordnet opp i bildene, og nå skal jeg pakke for feltarbeid. Tar en laaaang dag i Tvedestrand i morgen. Det er meldt sol og lite vind, og jeg satser på at det blir riktig. Det er lenge til neste “spot”. Derfor henter jeg kajakken og pakker i kveld, og satser på tidlig start i morgen. Tror det er ca 25 km jeg skal padle, så det skal gå greit på en dag. Ser for meg at jeg er ganske segen i morgen da. Kanskje mer av kjøringen enn padlingen. Utgangspunktet blir Risøya FHS.

Leggetid: Da er alt pakket og klart. Skal bare lade litt batterier nå, så er jeg klar for en ny runde i felt. Været ser ut til å bli kanon. Bare sol, og vind fra NV på 3-5m/s. Lurte på om jeg skulle blitt over, men det er meldt MYE regn natt til fredag og utover… Her må en bare utnytte de vinduene som åpner seg. Håper virkelig at jeg kan bli fullstendig ferdig med Tvedestrand i morgen! Nå er det tidlig kveld med gode tegneserier! Fikk til og med kjøpt 4 tykke bøker med “Zits” i Oslo! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Tilbake fra Oslo

  1. Eivind M. sier:

    Virkelig bra bilde av monolitten! Høres ut som en god tur også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.