På plass i øst

Fikk unna litt småting til morgenen, og hadde en flott spasertur ned til 9-toget. Nydelig høstvær.

På toget gjorde jeg unna nesten hele “Fergemannen” av Scott, og koste meg litt med Kleive. “Nåde over nåde” var et sterkt bekjentskap. Vel fremme gikk jeg fra Natioanl til Oslo S. På veien tømte jeg ei tegneseriesjappe for Zits, og tok masse bilder av operaen.

Etter middag på Årnes har jeg hatt en hyggelig tur opp til min bestemor. På vei til henne tok jeg noen flotte (tror jeg) høstbilder. Både bjørk og lønn er foreviget, og bjørka speilte seg til og med i Glomma. Satser på at noen ble fine!

Skal nå ha en relativt tidlig kveld. I morgen tar jeg en tur innom Stortinget, og så er det møte med NPF på ettermiddag/kveld. Satser på å overnatte i Oslo natt til onsdag, men har ikke den helt i boks enda. Regner med at det ordner seg for snille gutter… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.