Topptur i Jegersberg

I dag har jeg vært en runde i Jegersberg med Robert. Vi var innom Oddersjaa, Omvendte båd og Salvestjønn. Her er Robban på Omvendte båd:

Det var utrolig deilig å få brukt beina litt. Gjorde ferdig noen øyer i Risør før vi gikk, og i ettermiddag har jeg gjort unna de andre det ikke er Teltforbud på. Store Vardøya og Risøya må jeg ha en prat med kommunen om. Satser på å få de unna mot slutten av uka. Nå har jeg stort sett pakket klart til Oslo. Drar med 0910 i morgen tidlig, og skal delta på et møte med TKH på tirsdag. Dermed får jeg litt “fri” fra padleguiden, og treffer venner og familie.

Etter turen i Jegersberg var jeg en drøy time på Spicheren. Der sto intervalltrening på programmet: boblebad – badstu – boblebad – badstu – boblebad – badstu. Puh….

Har sendt unna en ganske stor bestilling på stæsj, så det er ikke bare bøker jeg skal selge frem mot jul. Det blir også mulig å kjøpe utvalgte varer fra Exped og Ortlieb.

I kveld har jeg også tatt backup av alt som er gjort med “Padleguide for Aust-Agder” frem til nå, slik at Ingunn kan ha den på kontoret. En vet jo aldri hva som kan skje. DVDen er allerede på over 3,3 GB! 😉

Da skal jeg barbere meg, og så blir det tidlig kveld med tegneserier! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.