Fiskesuppe for padlere

I dag har jeg vært med Bjørn Amundsen fra Kristiansand Avis for å lage fiskesuppe. Vi “ankret” opp på Odderøya, og tok en del bilder. Her er ett av de jeg er fornøyd med:

Hørtes ut som det kommer et par oppskrifter. På bildet ser vi også en del av ingrediensene en padler enkelt kan ha med seg: poteter, gulrot, sellier, hvitløk, rød chilipepper, urter, salt, pepper og olje. På bildet er det også en sei, lange og en del blåskjell. Samt tang som det trekker i. Gleder meg til å se oppskriftene hans. Han tok også noen bilder av meg der jeg tilsetter litt pepper til suppa:

Her er også et par makro-bilder:

Da får jeg gå i gang med “Padleguide for Aust-Agder” igjen. Satser på å legge fra meg noen øyer i dag også. Bryter det opp litt med litt klatring sammen med Harald i løpet av ettermiddagen.

Økta med Harald gjorde godt! Var skikkelig i slag i dag… Fikk unna litt flere leirplasser i Risør, og så har jeg vært hos Robban i kveld. Veldig hyggelig – det er veldig lenge siden sist vi hadde en kveld sammen. Vi snakker år… Har avtalt en tur til “Omvendte båd” i morgen. Skulle egentlig ha seilt, men kuling fra SV er jo ikke bare bare… Så da nyter vi litt vind og høstvær i høyden i stedet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.